Vozili s preko dva promila

Slika /PU_ZD/alkohol.jpg

Policija je jučer zaustavila dvojicu vozača koji su upravljali automobilima s preko dva promila i tako ugrožavali sigurnost drugih sudionika u prometu

Foto: Ilustracija

U nadzoru prometa jučer, 07. studenog u 13,20 sati u Islamu Grčkom, policijski službenici Policijske postaje Benkovac-Obrovac zaustavili su kombi vozilo zadarskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 57-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine.

Provedenim alkotestiranjem kod vozača je utvrđena koncentracija alkohola od 2,51 g/kg, a tijekom postupanja vozač je vrijeđao i omalovažavao policijskog službenika.
Vozač je uhićen i smješten u prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva te je danas, uz optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira prepraćen na Kazneno-prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.
 
Jučer je na nadležni odjel Općinskog suda u Zadru prepraćeni i 33-godišnji hrvatski državljanin, kojeg su policijski službenici Policijske postaje Zadar zaustavili u prometu i uhitili jučer, 07. studenog iza ponoći u Ulici Put Pudarice u Zadru, dok je upravljao kombi vozilom zadarskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,09 g/kg.
 

Stranica