Vozači prekršajno sankcionirani zbog prometnih prekršaja

Slika /2021/palica.jpg

Policija nastavlja  s poduzimanjem pojačanih aktivnosti usmjerenih na sprječavanja i sankcioniranje prometnih prekršaja

Foto: Ilustracija
 
Sinoć, oko 20.35 sati u Rašteviću policijski službenici u ophodnji zaustavili su osobno vozilo Fiat bez registarskih oznaka s kojim je prije stjecanja prava na upravljanje, upravljao 43-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,96 g/kg.
Vozač je doveden u službene prostorije, te je nad njim u tijeku istraživanje zbog počinjenih prekršaja.
 
Noćas u Zadru policijski službenici su u 00.25 sati u Ulici Denisa Špike zaustavili 48-godišnjaka kako upravlja osobnim vozilom zadarskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,49 g/kg, nakon čega su u 02.20 sati u Ulici  Hrvatskog sabora zaustavili  26-godišnjaka koji je odbio test na droge.
Noćas, oko 00.30 sati u Biogradu  policijski službenici su zaustavili 21-godišnjakinju koja je prije stjecanja prava na upravljanje i bez zaštitne kacige, upravljala mopedom zadarskih registarskih oznaka.

Također, u ponedjeljak, 03. siječnja 01.36 sati u Ulici Domovinskog rata zaustavili su 43-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola od 1,36 g/kg upravljao osobnim vozilom zadarskih registarskih oznaka i kojom prilikom nije koristio sigurnosni pojas te kod sebe nije imao vozačku dozvolu.

Svi vozači su prekršajno sankcionirani sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 
Policija će i u narednim danima nastaviti s poduzimanjem pojačanih aktivnosti usmjerenih na sprječavanja i sankcioniranje prometnih prekršaja.

Stranica