U prometu zatečeni bez vozačke dozvole, pod utjecajem alkohola i u vrijeme zabrane upravljanja

Slika /PU_ZD/cobre01.jpg

Prilikom kontrole u prometu policijski službenici Postaje prometne policije Zadar zaustavili su Fiat zadarskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 19-godišnjak prije stjecaja prava na upravljanje

Foto: Ilustracija
 
Jučer,  25. svibnja u 01.05 sati u Ulici Bleiburških žrtava u Zadru prilikom kontrole u prometu policijski službenici Postaje prometne policije Zadar zaustavili su osobno vozilo Fiat zadarskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 19-godišnjak prije stjecaja prava na upravljanje.
Vozač je uhićen i priveden u službene prostorije, nakon čega je uz optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.
 
Noćas u 00.50 sati u Ulici Hrvatskog sabora u Zadru zatečen je 31-godišnjak kako upravlja osobnim vozilom u vrijeme izrečene zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilima B kategorije.
Nešto ranije, sinoć oko 21.20 sati u Pagu na DC-106 policijski službenici Policijske postaje Pag  zaustavili su 51-godišnjeg vozača osobnog automobila zadarskih registarskih oznaka koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 2,11 g/kg.

Vozači su  isključeni iz prometa te se nalaze  u prostorijama policije i nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Stranica