Tvrtke oštećene za milijunske iznose

Slika PU_ZD/policajac01.jpg

Policijski službenici Odjela gospodarskog kriminaliteta dovršili su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom iz okolice Benkovca

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Odjela gospodarskog kriminaliteta dovršili su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom iz okolice Benkovca kojeg se sumnjiči da od 2009. do 2011. godine, kao direktor trgovačkog društva, gotovinske uplate dobavljača nije uplaćivao na račun trgovačkog društva već ih zadržavao za sebe.

      Materijalna šteta iznosi oko 2 milijuna kuna, a protiv njega je Državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog zlouporabe položaja i ovlaštenja.

      Policijski službenici Odjela gospodarskog kriminaliteta dovršili su kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjakom iz Biograda kojeg se sumnjiči da je kao direktor trgovačkog društva sklopio ugovor o ustupanju tražbine s 52-godišnjakom iz Zagreba temeljem kojeg mu je 51-godišnjak ustupio tražbinu svog trgovačkog društva  koju je imao prema trgovačkom društvu iz Sv.Filipa i Jakova u ukupnoj vrijednosti od milijun kuna.

      Protiv  oba Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.



Stranica