Testiranje kandidata

Slika PU_ZD/pu zadarska.JPG

Foto: Ilustracija

Komisija za provedbu javnog natječaja za prijam u državnu službu u Policijsku upravu zadarsku, izvješćuje da će se testiranje kandidata/kandidatkinja koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja koji je objavljen na web stranici Ministarstva uprave i Policijske uprave zadarske, te u Narodnim novinama, broj: 71/2014 dana 11.06.2014. godine 

održati dana 23. srpnja 2014. godine (srijeda) s početkom u 9,00 sati u prostorijama Policijske uprave zadarske,  Ulica Andrije  Hebranga bb,

Po dolasku radi provjere znanja, od kandidata će biti zatraženo predočavanje odgovarajuće identifikacijske isprave radi utvrđivanja identiteta. Kandidati koji ne mogu dokazati identitet ne mogu pristupiti testiranju.

Za vrijeme pisane provjere znanja i sposobnosti kandidati se ne smiju služiti literaturom i zabilješkama, ne smiju napuštati prostoriju u kojoj se odvija testiranje i moraju obavezno isključiti mobitele.

Pisani dio testiranja sastoji se od:

  •        poznavanja osnova ustavnog ustrojstva Republike Hrvatske (svi kandidati),
  •        provjere znanja, sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta (za sva radna mjesta)

Pravni izvori za pripremanje kandidata za testiranje objavljeni su na web stranici Policijske uprave zadarske, kao prilog javnom natječaju za svako radno mjesto.

Smatra se da je kandidat koji nije pristupio testiranju, povukao prijavu na javni natječaj i više se ne smatra kandidatom .

Kandidati koji su zadovoljili na provjeri znanja, odnosno ostvarili najmanje 5 bodova iz testa, pristupit će razgovoru (intervjuu) s Komisijom istog dana, s početkom u 11,00 sati. Smatrat će se da je kandidat  zadovoljio na razgovoru (intervjuu) ako je dobio najmanje 5 bodova.

Svi kandidati koji udovoljavaju formalnim uvjetima iz javnog natječaja biti će telefonski izviješteni.



Stranica