​Temeljem europskog uhidbenog naloga uhićen slovenski državljanin

Slika /PU_ZD/slike/policija-noć.jpg

Jučer na zadarskom području policijski službenici Službe kriminalističke policije i Interventne jedinice policije Policijske uprave zadarske u suradnji s policijskim službenicima Ravnateljstva policije uhitili muškarca za kojim je Slovenija raspisala međunarodnu potragu 

Foto: Ilustracija
 
Policijski službenici Službe kriminalističke policije i Interventne jedinice policije Policijske uprave zadarske u suradnji s policijskim službenicima Ravnateljstva policije su jučer, 27. prosinca  temeljem europskog uhidbenog naloga na zadarskom području uhitili 34-godišnjeg državljanina Slovenije za kojim je Slovenija raspisala međunarodnu potragu zbog sumnje da je počinio kaznena djela iz domene organiziranog kriminaliteta te kriminaliteta droga.

Također je temeljem naloga Županijskog suda u Zadru izvršena pretraga doma i prostorija koje koristi te je pronađeno 3,1 grama kokaina i osobni dokumenti Republike Slovačke za koje se osnovano sumnja da se radi o krivotvorinama.

Nakon uhićenja, 34-godišnji državljanin Slovenije je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, a potom sucu istrage nadležnog suda u Zadru.

 

Stranica