Tehnički pregled traktora u Ražancu

  • Slika /PU_ZD/slike/traktori.19.jpg
  • Slika

Ova akcije je provedena s ciljem da se pohvale građani koji savjesno obavljaju svoje zakonske obaveze, odnosno da se potaknu i drugi vozači traktora, moto-kultivatora i sličnih m/v koja svakodnevno sudjeluju u cestovnom prometu unatoč tehničkoj neispravnosti

Foto: PU zadarska
 

Sukladno ustaljenoj praksi,  u utorak 17.prosinca 2019.godine,  u organizaciji CVH, stanice za tehničke preglede „Croatia osiguranje“ (stari naziv- Mehanizacija), osiguravajuće kuće „Croatia osiguranje“, Općine Ražanac i Policijske uprave zadarska održan je tehnički pregled traktora na terenu u mjestu Ražanac.
 
Pregledu je pristupilo 12 traktora od kojih je 11 zadovoljilo na pregledu i izvršeno je produljenje valjanosti tehničkog pregleda i osiguranja za ovu vrstu vozila.
Jedan traktor je vraćen sa pregleda jer isti do sada nije bio registriran, te nije zadovoljio osnovnim uvjetima za registraciju (nepotpuna dokumentacija za vozilo te tehnička neispravnost).
 
Ova akcije je provedena s ciljem da se pohvale građani koji savjesno obavljaju svoje Zakonske obaveze, odnosno da se potaknu i drugi vozači traktora, moto-kultivatora i sličnih m/v koja svakodnevno sudjeluju u cestovnom prometu unatoč tehničkoj neispravnosti, neregistrirani i neosigurani. Isto tako, u pravilu vozači koji sudjeluju u prometnim nesrećama uz navedene neispravnosti nemaju položen vozački ispit i nerijetko su pod utjecajem alkohola uz zadobivene teške tjelesne ozljede.
 

Stranica