Tehnički pregled traktora u Ninu

  • Slika /2024/tehnicki nin/tehnicki nin5.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Ukupno su registrirana 23  traktora

Foto: PU zadarska
 

Policijska uprava zadarska u suradnji sa lokalnom zajednicom i djelatnicima stanica za tehnički pregled već duži niz godina organizira i koordinira ovakvu vrstu registracije traktora na terenu, što se pokazalo učinkovito i olakšavajući je faktor za vlasnike traktora. Provođenjem ovakvih i sličnih aktivnosti utječe se i na povećanje sigurnost svih sudionika u prometu.

U utorak, 11. lipnja 2024. godine u Ninu proveden je tehnički pregled traktora od strane djelatnika Centra za vozila Hrvatske, Stanice za tehnički pregled "CROATIA ZADAR". Tehničkom pregledu pristupilo je 23 vlasnika vozila- traktora.

Ističemo ovaj pozitivni primjer suradnje policije i lokalne samouprave te želimo potaknuti građane na odgovorno ponašanje pri sudjelovanju u javnom cestovnom prometu vozilima tipa traktori, moto-kultivatori, freze i sl., a koja svakodnevno sudjeluju u cestovnom prometu.

Sukladno provođenju pojačanih aktivnosti u svezi registracije motornih vozila tipa traktori, Policijska uprava zadarska nastaviti će provoditi aktivnosti i s drugim jedinicama lokalne samouprave u Zadarskoj županiji.


Stranica