Tehnički pregled traktora - Donji Zemunik

  • Slika /PU_ZD/slike/traktor admin 1.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Tehničkom pregledu pristupilo je 16 traktora; za 9 traktora  je obavljen tehnički pregled i produženje valjanosti prometne dozvole, dok je za 7 traktora obavljen prvi  tehnički pregled i registracija motornog vozila

Foto: PU zadarska

   Sukladno najavljivanoj pojačanoj aktivnosti u svezi registracije motornih vozila tipa traktori, a prema već ustaljenoj praksi, u organizaciji CVH, stanice za tehnički pregled „EUROZADAR“, Općine Donji Zemunik i Policijske uprave zadarske, dana 06. veljače obavljen je tehnički pregled i produženje registracije za navedena motorna vozila u mjestu Donji Zemunik.
   Tehničkom pregledu pristupilo je 16 traktora, od kojih je za 9 traktora obavljen tehnički pregled i produženje valjanosti prometne dozvole, dok je za 7 traktora obavljen prvi  tehnički pregled i registracija motornog vozila.
   Ističemo ovaj pozitivni primjer suradnje policije i lokalne samouprave te želimo potaknuti  građane na odgovorno ponašanje pri sudjelovanju u javnom cestovnom prometu vozilima tipa traktori, moto-kultivatori, freze i sl., a koja svakodnevno sudjeluju u cestovnom prometu.
 

Stranica