Sumnjiči se za nanošenje teških tjelesnih ozljeda

Slika /PU_ZD/lisice01.jpg

43-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan policijskom pritvorskom nadzorniku

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Druge policijske postaje proveli su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim državljaninom Srbije kojeg se sumnjiči za nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

Naime, sumnjiči ga se da je u petak, 30. travnja oko 20.15 sati u Ulici Franka Lisice u Zadru, nakon fizičkog sukoba, nožem u predjelu podlaktice, a potom i fizički u predjelu noge, teško ozlijedio 34-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine, nakon čega se udaljio s mjesta događaja.

Ubrzo nakon zaprimljene dojave u blizini mjesta događaja  policijski službenici su pronašli  43-godišnjaka, te je uz uporabu sredstava prisile privedeni u službene prostorije policije i  nad njim je provedeno  kriminalističko istraživanje. Tom prilikom 43-godišnjaku je pružena liječnička pomoć i konstatirana mu je također teška tjelesna ozljeda, koju je zadobio u sukobu s 34-godišnjakom.

Uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teška tjelesna ozljeda, 43-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, dok je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava.
 

Stranica