Strani državljani osumnjičeni za krađe i provale na obali

Slika PU_ZD/uhicenik02.jpg

Njih se također sumnjiči da su istog dana u Ninu provalili u automobil u vlasništvu 38-godišnjaka te otuđili dvoje naočala i digitalnu kameru vrijedne desetak tisuća kuna, kao i da su na Viru provalili u automobil

Foto: Ilustracija

Policijski službenici I Policijske postaje Zadar u suradnji sa službenicima Policijske postaje Makarska dovršili su kriminalističko istraživanje nad  državljanima Bugarske u dobi od 44 i 47 godina, koje se sumnjiči da su 24. kolovoza, na Viru, iz automobila u vlasništvu 31-godišnjeg rumunjskog turista otuđili fotoaparat, dva mobitela, GPS i novac u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna. Njih se također sumnjiči da su istog dana u Ninu provalili u automobil u vlasništvu 38-godišnjaka te otuđili dvoje naočala i digitalnu kameru vrijedne desetak tisuća kuna, kao i da su na Viru provalili u automobil u vlasništvu 25-godišnjeg slovenskog državljanina te otuđili nekoliko tisuća kuna.

Osumnjičene bugarske državljane tereti se i za istovjetna kaznena djela na području Makarske. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja privedeni su Istražnom sucu Županijskog suda u Splitu, uz kaznenu prijavu zbog teških krađa i krađa.



Stranica