Sportska događanja 13. travnja 2019. godine - regulacija prometa

Slika /PU_ZD/policija05.jpg

         U sklopu obilježavanja Županijskih dana i provedbe Plana za zdravlje a u organizaciji Županije zadarske i BK „Zadar” iz Zadra, u subotu, 13. travnja 2019. godine u vremenu od 11,00 do 14,30 sati, održati će tradicionalna 11. biciklijada „Od Branimira do Branimira” (Zadar-Nin-Zadar). Biciklijada će se održati u uvjetima normalnog odvijanja cestovnog prometa. Start biciklijade je na Branimirovoj obali (sa parkirališta zgrade "Ljepotica") u 11,00 sati, a dolazak biciklista u Nin očekuje se oko 12,30 sati.
       Start: 11,00 Obala kneza Branimira-Stjepana Radića –J. J. Strossmayera-Oko Vrulja-Miroslava Krleže-Put Dikla-Krešimirova obala-Rampada-DC 306 kroz Kožino i Zaton, do spomenika Knezu Branimiru
       Povratak: Iz Nina, cestom DC 306 kroz Zaton i Kožino–Rampada-Žmirići-Put Nina-kroz Vruljicu (Franje Tuđmana)- Ivana Mažuranića- Obala Kneza Branimira.
 
        Dana 13.travnja 2019.godine u organizaciji “Triatlon kluba Zadar”, održat će se noćna utrka ZADAR NIGHT RUN 2019, sa startom u 20,15 sati. Utrka se odvija u uvjetima povremenog, djelomičnog zatvaranja prometa na određenim dionicama trase utrke. Dijelovi trase utrke biti će povremeno zatvorena za promet u vremenu od 20,15 do 23,00 sati. Promet će za vrijeme trajanja utrke biti posebno reguliran na Poluotoku, od Foše ulicama Krešimira Ćosića, Bartola Kašića, Kneza Višeslava. Obala kneza Branimira, Ivana Mažuranića, Oko Vrulje, Ivana Meštrovića, Obala kneza Trpimira, A.G.Matoša, Krešimirova obala  i povratak istom trasom do Zadra gdje se trka nastavlja po trasi kao prijašnjih godina, Bedemi zadarskih pobuna, Ivana Brčića, Prilaz hrvatske čitaonice, Zadarskog Mira 1358, Mihovila Pavlinovića, Ruđera Boškovića, Ante Kuzmanića, Stratico i Narodnog lista.

      Pozivamo stoga sudionike u prometu na strpljenje i razumijevanje, te molimo da se pridržavaju uputa policijskih službenika u navedenim zonama prometovanja.
 

Stranica