Sažetak evidentiranih događaja tijekom vikenda

Slika /2023/POLICIJA/POLICIJA 30.jpg

Policija provodi kriminalistička istraživanja u cilju identificiranja počinitelja

Foto: Ilustracija

Tijekom vikenda na području Policijske uprave evidentirane su dvije teške krađe i tri krađe. Protiv nepoznatih počinitelja se nadležnom državnom odvjetništvu podnose kaznene prijave.

Prošlog tjedna u Tkonu nepoznati počinitelj je provalio u kuću 49-godišnjeg vlasnika odakle je otuđio razne električne uređaje.Materijalna šteta je nekoliko tisuća eura, a protiv nepoznatog počinitelja se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog  teške krađe.
 
Sa petka na subotu, 19./20. svibnja u Lukoranu na Ugljanu nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu trgovačkog društva odakle je otuđio cigarete, alkoholna pića te druge razne proizvode. Materijalna šteta biti će naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog  teške krađe.
 
U subotu, 20. svibnja u Škabrnji nepoznati počinitelj je otuđio hidrauličnu pumpu i pripadajuće crijevo, vrijednosti nekoliko stotina eura, u vlasništvu 44-godišnjaka.
 
U vremenu od 13. do 15. svibnja u Privlaci nepoznati počinitelj je otuđio paletu s kamenim pločama u vlasništvu 56-godišnjaka, čime ga je oštetio za  nekoliko tisuća eura.
 
Nepoznati počinitelj je u nedjelju, 21. svibnja u Zatonu otuđio novčanik 47-godišnjeg državljanina Njemačke. Materijalna šteta je nekoliko stotina eura.
 
         
 Ostali događaji
 
Noćas, 22. svibnja 2023. godine oko 02.55 sati policija je zaprimila dojavu kako je u Zadru u Ulici Hrvatskog sabora došlo do narušavanja javnog reda i mira kojom prilikom je oštećen automobil 27-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Policija poduzima mjere i radnje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja.
 

Stranica