Sažetak događaja za protekla 24 sata

Slika /2024/POLICIJA/pol.auto.3.jpg
Foto: PU zadarska

U protekla 24 sata, 17./18. rujna na području Policijske uprave zadarske, od značajnijih sigurnosnih događaja, evidentiran je požar, 1 teška krađa, 1 krađa.

- u vremenu od 12. do 14. rujna u Dragama na mjesnoj plaži nepoznati počinitelj je provalio u tuš s ugrađenim sustavom naplate na kovanice odakle je otuđio više desetaka eura.
Protiv nepoznatog počinitelja policija podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru zbog kaznenog djela Teška krađa.

- od 01. do 14. rujna u Zadru na predjelu Brodarice nepoznati počinitelj je s gradilišta objekta u izgradnju otuđio raznu sanitarnu opremu vrijednosti nekoliko tisuća eura u vlasništvu trgovačkog društva. Protiv nepoznatog počinitelja policija podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru zbog kaznenog djela Krađa.

Evidentirano je 6 prometnih nesreća u kojima je jedna osoba teže ozlijeđena. 


Požar

Jučer, 17. rujna oko 19.15 sati u Kalima iz za sada neutvrđenog razloga došlo je do požara unutar prostorija skladišta trgovačkog društva sa sjedištem na zadarskom području, nakon čega se požar proširio na krovište skladišta.

Požar su lokalizirali i ugasili vatrogasci, a tijekom današnjeg dana policija će uz stručnu pomoć inspektora zaštite od požara Ravnateljstva civilne zaštite obaviti očevid i utvrditi okolnosti događaja.



 

Stranica