Radni sastanak načelnika Dražine i počasnog konzula Republike Albanije u Zadru

  • Slika /PU_ZD/suradnja/Posjet konzula RA, 2.jpg
  • Slika
  • Slika

Danas je u prostorijama Policijske uprave zadarske održan radni sastanak s počasnim konzulom Republike Albanije, čije je predstavništvo otvoreno početkom veljače na području ove policijske uprave

Foto: PU zadarska

Radni sastanak održali su načelnik Anton Dražina i počasni konzul R Albanije u Zadru Anton Dedaj u novootvorenom Počasnom konzulatu R Albanije, otvorenom u Zadru 3. veljače 2021.godine.

Načelnik Anton Dražina je u uvodnom dijelu pozdravio počasnog konzula i upoznao ga sa statističkim pokazateljima vezanim uz boravak i rad državljana Albanije, a počasni konzul Anton Dedaj se zahvalio na realizaciji susreta sa čelnikom policije u vrlo kratkom roku, neposredno nakon otvaranja konzulata u Zadru.
Tijekom razgovora dogovorena je daljnja suradnja i zajedničko djelovanje kako bi se eventualni problemi najučinkovitije riješili na obostrano zadovoljstvo.

Također je počasni konzul Anton Dedaj istaknuo svoje zadovoljstvo dosadašnjom dobrom suradnjom s policijskim službenicima u rješavanju problema državljana zemalja koje predstavlja.
Na kraju susreta načelnik Dražina je naglasio permanentnu aktivnost i profesionalno postupanje policije te je dogovoren nastavak međusobne dobre suradnje.

Stranica