Pronađeni počinitelji razbojničke krađe i provale u kuću

Slika /2022/lisice.jpg

Protiv osumnjičenih se nadležnom državnom odvjetništvu podnose kaznene prijave zbog imovinskih kaznenih djela

Foto. Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakinjom koju se sumnjiči za razbojničku krađu.  
    
U petak, 22. srpnja oko 20 sati na predjelu Novog Bokanjca iz trgovine trgovačkog društva osumnjičena je otuđila više različitih proizvoda te se pokušala udaljiti iz trgovine, a kada je zaposlenica trgovine, vidjevši kako osoba nema namjeru platiti uzete proizvode, pokušala je spriječiti u krađi, osumnjičena ju je odgurnula, te se s otuđenim predmetima udaljila iz trgovine.
Ubrzo po zaprimljenoj odjavi policija je u službene prostorije dovela žensku osobu koja se dovodi u svezu s navedenim kaznenim djelom.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje da je počinila kazneno djelo Razbojnička krađa, protiv 38-godišnjakinje se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava.
 
Nadalje, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjom hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči da je sredinom  kolovoza  2020. godine u Ulici Jerolima Miše u Zadru provalio u obiteljsku kuću 68-godišnjaka odakle je otuđio tablet, mobitel i torbu s novcem i dokumentima.

Protiv osumnjičenog se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

Stranica