Pronađen počinitelj imovinskih kaznenih djela

Slika /PU_ZD/slike/pol auto.jpg

Jučer su policijski službenici Postaje prometne policije Zadar po raspisanoj potrazi pronašli i uhitili mušku osobu, a daljnjim provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnjiči ga se za počinjenje imovinskih kaznenih djela

Foto: PU zadarska

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom kojeg se sumnjiči za imovinska kaznena djela.

Naime, sumnjiči ga se da je u kolovozu prošle godine u Polači provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 54-godišnjeg vlasnika odakle je otuđio razni zlatni nakit, vrijednosti preko 5 tisuća kuna. Nadalje ga se sumnjiči da je krajem travnja prošle godine u Tinju iz kuće 67-godišnjeg vlasnika otuđio novac i zlatni nakit, čime je oštetio vlasnika za iznos oko 18 tisuća kuna.

U odnosu na provedeno kriminalističko istraživanje početkom siječnja ove godine u svezi kaznenog djela Krađa u Donjim Biljanima, sumnjiči ga se da je zajedno s 34-godišnjakom otuđio razne dijelove s parkiranog vozila bez registarskih oznaka.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 21-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu
 

Stranica