Prometna nesreća sa poginulom osobom

Slika /2021/prometna nesreća, poginuli.jpg

Noćas, 18. veljače oko 02.30 sati na županijskoj cesti ŽC-5203 između Srba i Kupirova dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 23-godišnji hrvatski državljanin

Foto: Ilustracija

Sumnja se da je do prometne nesreće došlo dok je 23-godišnjak, ne koristeći sigurnosni pojas, upravljao automobilom zadarskih registarskih oznaka i kretao se prema Srbu, kojom prilikom nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama i stanju ceste uslijed čega u zavoju gubi kontrolu nad upravljačem i silazi s kolnika. Tom prilikom dolazi do zanošenja vozila i prelaska preko suprotnog kolničkog traka gdje udara u kameni nasip te se vozilo višestruko prevrće.

Uslijed prevrtanja, vozač je ispao iz vozila i smrtno stradao na mjestu događaja. Putniku iz vozila, 26-godisnjem hrvatskom državljaninu, koji je koristio sigurnosni pojas u vozilu, pružena je liječnička pomoć te su mu utvrđene lakše tjelesne ozljede.

O navedenoj prometnoj nesreći obaviješteno je nadležno državno odvjetništvo u Karlovcu.
Zbog osiguranja mjesta događaja i za vrijeme provođenja očevida, na navedenoj dionici ceste promet se odvijao uz posebnu regulaciju.
 


Stranica