Priznanje zadarskom policajcu

Slika PU_ZD/čolak nas.JPG

Foto: PU zadarska

Danas, 06. prosinca, u koncertnoj dvorani Kneževe palače u Zadru, upriličena je godišnja dodjela priznanja Grada Zadra „Nasmiješeno sunce“ koje se dodjeljuje u više kategorija, pravnim osobama, ugostiteljskim objektima, obrtima i pojedincima za njihov rad i doprinos turističkoj sezoni.

            Ovogodišnji laureat iz redova policije je policijski službenik Postaje prometne policije Zadar Denis Čolak. Ovaj viši policijski narednik zaposlen je na poslovima prevencije u postaji, a već godinama uspješno i marljivo odrađuje brojne preventivne projekte usmjerene na povećanje sigurnosti cestovnog prometa u Zadru.

            Denis Čolak u svojoj 23-godišnjoj besprijekornoj karijeri organizirao je i proveo brojna predavanja u vrtićima i školama, sudjelovao u danima otvorenih vrata i drugim preventivnim projektima prometne policije, pa ga i javnost prepoznaje kao svog nasmiješenog prijatelja i zaštitnika.

            Naš nagrađeni kolega dugi niz godina vodi i projekt Prometne jedinice mladeži kroz koji je odgojio i uspješno rukovodio generacijama zadarskih srednjoškolaca koji svakog ljeta sudjeluju u regulaciji prometa i koji su postali nazamjenjivi u svom poslu, ali i prepozantljivi dio zadarskih turističkih razglednica.

            Predani rad i zalaganje, kao i iznimne ljudske osobine kolege Čolaka prepoznali su njegovi rukovoditelji koji su ga predložili, a tako i gradski oci koji su mu i uručili ovo priznanje.

            Denis Čolak, uz ostale nagrađene sugrađane, priznanje je je primio od zadarskog dogradonačelnika Ivice Vlakića na svečanosti na kojoj su bili nazočni brojni uzvanici i predstavnici medija, a koju je pjesmom uveselila zadarska klapa Puntamika.



Stranica