Priiveden zbog prijetnji, nanošenja teških tjelesnih ozljeda ..

Slika /PU_ZD/napad_sakama.jpg

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja,  29-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog kaznenih djela prijetnje, narušavanja nepovredivosti doma i poslovnih prostora, bludnih radnji te teških tjelesnih ozljeda predan pritvorskom nadzorniku PU ličko-senjske  

Foto. Ilustracija
 
Policijski službenici Postaje granične policije Gračaca, proveli su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom kojeg se sumnjiči za više kaznenih djela.
Tako se 29-godišnjaka sumnjiči da je u subotu oko 18.30 sati u Gračacu na livadi fizički napao 93-godišnju ženu, a potom i na 62-godišnjakinju, pri čemu im je prijetio ubojstvom i silovanjem, pri čemu  ih je lakše ozlijedio.
Kada su pobjegle i otišle do kuće, krenuo je za njima, provalio dvorišna vrata i ušao u kuću, gdje je je nastavio s prijetnjama, a kada im je u pomoć došao 70-godišnjak, fizički ga je napao udarajući ga najprije šakom u glavu, a potom rukama i nogama po tijelu pri čemu ga je teško ozlijedio.
Nakon toga je i dalje nastavio prijetiti i zlostavljati obje žene sve do  21,30 sati, kada se udaljio iz kuće, a one su pozvale policiju.
Policijski službenici su ga ubrzo nakon dojave uhitili u ulici Ante Starčevića u Gračacu nešto iza 22 sata, te ga uz uporabu sredstava prisile priveli u prostorije policije, gdje je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje.
Sinoć je 29-godišnjak uz kaznenu prijavu zbog kaznenih djela prijetnje, narušavanja nepovredivosti doma i poslovnih prostora, bludnih radnji te teških tjelesnih ozljeda predan pritvorskom nadzorniku PU ličko-senjske
 

Stranica