Poziv na testiranje i razgovor s kandidatima za premještaj

Slika PU_ZD/pu zadarska.JPG

Povjerenstvo za odabir kandidata za premještaj (u daljnjem tekstu Povjerenstvo) u Policijskoj upravi zadarskoj, imenovano Odlukom ministra unutarnjih poslova broj: 511-01-157-19731/15-13 od 04. travnja 2013.g., temeljem članka 70. stavak 3. Zakona o policiji (Narodne novine broj 34/2011 i 130/2012), a u svezi sa člankom 7. Pravilnika o sadržaju i dostupnosti informacija o slobodnim radnim mjestima policijskih službenika te načinu objave popisa slobodnih radnih mjesta, sastavu i načinu rada Povjerenstava za odabir kandidata za premještaj (Narodne novine broj 113/2012), nakon objave popisa slobodnih radnih mjesta policijskih službenika u Policijskoj upravi zadarskoj, koji je objavljen na portalu Ministarstva unutarnjih poslova 04. listopada 2013. godine, provodi postupak odabira kandidata za premještaj.

Foto: Ilustracija

 Povjerenstvo za odabir kandidata za premještaj (u daljnjem tekstu Povjerenstvo) u Policijskoj upravi zadarskoj,  imenovano Odlukom ministra unutarnjih poslova broj: 511-01-157-19731/19-13 od 04. travnja 2013.g., temeljem članka 70. stavak 3. Zakona o policiji  (Narodne novine broj 34/2011 i 130/2012), a u svezi sa člankom 7. Pravilnika o sadržaju i dostupnosti informacija o slobodnim radnim mjestima policijskih službenika te načinu objave popisa slobodnih radnih mjesta, sastavu i načinu rada Povjerenstava za odabir kandidata za premještaj (Narodne novine broj 113/2012),  nakon objave popisa slobodnih radnih mjesta policijskih službenika u Policijskoj upravi zadarskoj, koji je objavljen na portalu Ministarstva unutarnjih poslova 04. listopada 2013. godine, provodi postupak odabira kandidata za premještaj.

Razgovor (intervju) sa kandidatima za premještaj na objavljena slobodna radna mjesta u  Službi za granicu (Odjelu za nezakonite migracije i Odjelu za pomorsku i aerodromsku policiju) i u Službi kriminalističke policije (Odjelu općeg kriminaliteta i Odjelu organiziranog kriminaliteta) održat će se dana 27. studenog 2013. godine  s početkom u 8,15 sati u a o terminu razgovora (intervjua) kandidati će biti obaviješteni telefonskim putem.

Razgovor (intervju)  za objavljena slobodna radna mjesta u PP Obrovac, PP Pag, PP Gračac, PAP Zemunik i dio radnih mjesta u PP Donji Srb održat će dana 28.studenog 2013. godine s početkom u 08,30 sati, a o terminu razgovora (intervjua) kandidati će biti obaviješteni telefonskim putem.
Dana 29. studenog 2013. godine s početkom u  8,30 sati  u prostorijama IJP (dvorani) , Andrije Hebranga bb,održat će se testiranje tjelesnih i motoričkih sposobnosti kandidataza premještaj na radno mjesto POLICIJSKI SLUŽBENIK- DOKUMENTARIST U INTERVENTNOJ JEDINICI POLICIJE i POLICIJSKI SLUŽBENIK ZA NAORUŽANJE I OPREMU U INTERVENTNOJ JEDINICI POLICIJE, koji ispunjavaju formalne uvjete iz popisa slobodnih radnih mjesta policijskih službenika.  

Testiranje tjelesnih i motoričkih sposobnosti za rad u Interventnoj jedinici policije provodit će osposobljeni policijski službenici te jedinice, te će rezultate bodovati od 0 – 10 kako bi se nakon razgovora s kandidatima mogla utvrditi konačna rang lista. Na testiranje tjelesnih i motoričkih sposobnosti potrebno je ponijeti sportsku opremu

Razgovor (intervju) sa kandidatima koji zadovolje na testiranju tjelesnih i motoričkih sposobnosti, odnosno koji ostvare najmanje 5 bodova, održat će se  dana 29.  studenog 2013.g. prema utvrđenom redoslijedu, a o terminu razgovora (intervjua) kandidati će biti obaviješteni telefonskim putem.

Razgovor (intervju)za objavljena slobodna radna mjesta u PP Biograd, PPP Zadar i dio radnih mjesta u PP Donji Srbodržat će se dana 29.  studenog 2013.g. s početkom u 8,30 sati, a o terminu razgovora (intervjua) kandidati će biti obaviješteni telefonskim putem.

Svi razgovori održat će se u dvorani na prvom katu u zgradi IJP, Andrije Hebranga bb,  Zadar.  

Kandidati su obvezni po dolasku na razgovor kod sebe imati osobni identifikacijski dokument sa slikom.



Stranica