Poziv na testiranje

Slika /PU_ZD/grb-policije.jpg

POZIV na testiranje u svezi Oglasa za prijam u državnu službu na određeno vrijeme koji je objavljen dana 29.10.2019. godine

REPUBLIKA HRVATSKA
MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA
POLICIJSKA UPRAVA ZADARSKA

Komisija za provedbu oglasa za prijam u državnu službu u Policijsku upravu zadarsku, na određeno vrijeme do povratka državnih službenika koji su stalno raspoređeni na radna mjesta iz oglasa
objavljuje
                                                                  POZIV NA TESTIRANJE
                                                                  KANDIDATIMA/KINJAMA
 
koji su podnijeli pravodobne i potpune prijave te ispunjavaju formalne uvjete iz oglasa, objavljenog na web stranicama Ministarstva uprave i Policijske uprave zadarske te na web stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje dana  29.10.2019. godine, za prijam u državnu službu u Policijsku upravu zadarsku, na određeno vrijeme do povratka državnih službenika koji su stalno raspoređeni na radna mjesta i to pod rednim brojevima:
 
2. Služba policije
- daktilograf u smjeni – 1 izvršitelj
 
3. Policijska postaja Biograd
- stručni referent za poslove prekršajnog postupka – 1 izvršitelj
 
4. Policijska postaja Obrovac
- upravni referent – 1 izvršitelj
 
5. Postaja prometne policije Zadar
- stručni referent za poslove prekršajnog postupka – 1 izvršitelj
 
6. Odjel za tehniku
- policijski tehničar za komunikacije – 1 izvršitelj
 
 
Testiranje će se održati dana 27. studenog 2019. godine (srijeda) s početkom u 09.00 sati u prostorijama Policijske uprave zadarske, adresa: Zadar, Ulica bana Josipa Jelačića 30, u dvorani na I katu zgrade gdje je smještena IJP.
 
Kandidati koji udovoljavaju uvjetima iz  oglasa o tome će biti obaviješteni i osobno telefonom.
 
       Osobe koje nisu podnijele pravodobnu ili potpunu prijavu ili ne ispunjavaju formalne uvjete iz  oglasa, ne smatraju se kandidatima prijavljenim na oglas te će im biti dostavljena pisana obavijest u kojoj se navode razlozi zbog kojih se ne smatraju kandidatom prijavljenim na oglas.
 
PRAVILA TESTIRANJA I RAZGOVORA (INTERVJUA)
 
1. Po dolasku na testiranje, od kandidata/kinja će biti zatraženo predočavanje odgovarajuće identifikacijske isprave radi utvrđivanja identiteta.
2. Kandidati/kinje koji/e ne mogu dokazati identitet, osobe za koje je utvrđeno da ne ispunjavaju formalne uvjete propisane oglasom kao i osobe za koje se utvrdida nisu podnijele prijavu na oglas za radna mjesta za koje se obavlja testiranje, ne mogu pristupiti testiranju.
3. Prva faza testiranja se sastoji od provjere znanja, sposobnosti i vještina kandidata bitnih za obavljanje poslova radnih mjesta za koje je raspisan oglas, a pravni izvori su objavljeni na web stranici Policijske uprave zadarske istovremeno sa objavom Oglasa.
4. Test se vrednuje bodovima od 0 do 10, a smatra se da je kandidat zadovoljio na testiranju ako je dobio najmanje 5 bodova.
5. Kandidati koji nisu pristupili testiranju ne smatraju se više kandidatima u postupku.
6. Testiranje za radno mjesto pod rednim brojem 2. Služba policije - daktilograf u smjeni sastojat će se od 2 faze. Prva faza se sastoji od pisanog testa provjere znanja koje se odnosi na poslove radnog mjesta, a druga faza se sastoji po provjere znanja i vještina na računalu.
7. Svaki dio provjere znanja, sposobnosti i vještina vrednuje se bodovima od 0 do 10. Bodovi se mogu utvrditi decimalnim brojem, najviše na dvije decimale.
Smatra se da je kandidat zadovoljio na provedenoj provjeri znanja, sposobnosti i vještina, ako je za svaki dio provedene provjere dobio najmanje 5 bodova.
Kandidat koji ne zadovolji na provedenoj provjeri, odnosno dijelu provedene provjere, ne može sudjelovati u daljnjem postupku.
8. Komisija će s kandidatima/kinjama koji/e su zadovoljili/e na testiranju održati razgovor (intervju) istoga  dana - 27. studenog 2019. godine.
9. Na razgovor (intervju) pozvat će se kandidati/kinje koji su ostvarili ukupno najviše bodova na testiranju i to 10 kandidata za svako radno mjesto.
10. Ako je na testiranju zadovoljilo manje od 10 kandidata, na razgovor će se pozvati svi kandidati koji su zadovoljili na testiranju.
11. Svi kandidati koji dijele 10. mjesto nakon provedenog testiranja pozvat će se na intervju.
12. Komisija kroz razgovor (intervju) s kandidatima/kinjama utvrđuje znanja, sposobnosti i vještine, profesionalne ciljeve i motivaciju kandidata, interese te rezultate ostvarene u njihovu dosadašnjem radu.
     O točnom terminu i mjestu razgovora (intervjua) kandidati/kinje koji su zadovoljili na testiranju bit će osobno obaviješteni putem telefona.
13. Rezultati razgovora (intervjua) vrednuju se bodovima od 0 do 10. Bodovi se mogu utvrditi decimalnim brojem, najviše na dvije decimale. Smatra se da je kandidat zadovoljio na intervjuu ako je dobio najmanje 5 bodova.
 
Prilogu Oglasu od 30.10.2019. godine, ispravak  OVDJE
 

                                                          Komisija za provedbu oglasa
                                                za prijam u državnu službu na određeno vrijeme

 

Stranica