Poziv kandidatima za testiranje

Slika PU_ZD/pu zadarska.JPG

Foto: Ilustracija

Komisija za provedbu oglasa za prijam u državnu službu na određeno vrijeme u Ministarstvo unutarnjih poslova,  Policijsku upravu zadarsku

 

objavljuje

 

POZIV NA TESTIRANJE

KANDIDATIMA/KINJAMA

 

koji/e su podnijeli/e pravodobne i potpune prijave te ispunjavaju formalne uvjete iz Oglasa, objavljenog na putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Zadru, te na web stranici Policijske uprave zadarske i na web stranici Ministarstva uprave dana  13. srpnja 2018. godine, za prijam u državnu službu na određeno vrijeme u Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijsku upravu zadarsku i to na radna mjesta:

 

1.      I Policijska postaja Zadar

daktilograf u smjeni – 1 izvršitelj

-          zbog privremeno povećanog opsega posla, najdulje do godinu dana

 

 

2.      Postaja prometne policije Zadar

stručni referent za poslove prekršajnog postupka – 1 izvršitelj

-          zbog privremeno povećanog opsega posla, najdulje do godinu dana

 

Testiranje će se održati dana 23. kolovoza 2018. godine (četvrtak) s početkom u 09.00 sati u prostorijama Policijske uprave zadarske, adresa Zadar, Ulica bana Josipa Jelačića 30, u Uredu načelnika.

 

Kandidati koji udovoljavaju uvjetima iz Oglasa o tome će biti obaviješteni i osobno telefonom.

 

Osobe koje nisu podnijele pravodobnu ili potpunu prijavu ili ne ispunjavaju formalne uvjete iz Oglasa, ne smatraju se kandidatima prijavljenim na Oglas te će im biti dostavljena pisana obavijest u kojoj se navode razlozi zbog kojih se ne smatraju kandidatom prijavljenim na Oglas.

 

PRAVILA TESTIRANJA I RAZGOVORA (INTERVJUA)

 

1.      Po dolasku na testiranje, od kandidata/kinja će biti zatraženo predočavanje odgovarajuće identifikacijske isprave radi utvrđivanja identiteta.

 

2.      Kandidati/kinje koji/e ne mogu dokazati identitet, osobe za koje je utvrđeno da ne ispunjavaju formalne uvjete propisane Oglasom kao i osobe za koje se utvrdi  da nisu podnijele prijavu na Oglas za radna mjesta za koje se obavlja testiranje, ne mogu pristupiti testiranju.

 

 

3.      Test se vrednuje bodovima od 0 do 10, a smatra se da je kandidat zadovoljio na testiranju ako je dobio najmanje 5 bodova.

 

4.      Testiranje se sastoji od pisanog testa, a kandidati koji su se prijavili za prijam na radno mjesto pod rednim brojem 1.  I  Policijska postaja Zadar- daktilograf u smjeni će, osim pisanog testa, biti testirani u znanju i vještini kompjutorske daktilografije.

 

 

5.      Kandidati koji nisu pristupili testiranju ne smatraju se više kandidatima u postupku.

 

Komisija će s kandidatima/kinjama koji/e su zadovoljili/e na testiranju održati razgovor (intervju) istoga  dana - 23. kolovoza 2018. godine.

 

O točnom terminu i mjestu razgovora (intervjua) kandidati/kinje koji su zadovoljili na testiranju bit će osobno obaviješteni putem telefona.

 

Komisija kroz razgovor (intervju) s kandidatima/kinjama utvrđuje znanja, sposobnosti i vještine, interese, profesionalne ciljeve i motivaciju kandidata/kinja za rad te rezultate ostvarene u njihovom dosadašnjem radu.

 

Rezultati razgovora (intervjua) vrednuju se bodovima od 0 do 10. Bodovi se mogu utvrditi decimalnim brojem, najviše na dvije decimale. Smatra se da je kandidat zadovoljio na intervjuu ako je dobio najmanje 5 bodova

 

 

KOMISIJA ZA PROVEDBU OGLASA ZA PRIJAM U DRŽAVNU SLUŽBU NA ODREĐENO           VRIJEME U MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA, POLICIJSKU UPRAVU ZADARSKU



Pisane vijesti