Policija ubrzo pronašla počinitelje koji su provalili u kuću u Zemuniku Gornjem

Slika /2022/POLICIJA/policija natpis.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili kriminalistička istraživanja imovinskih kaznenih djela

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri hrvatska državljanina u dobi od 20, 18 i 19 godina  te jednim maloljetnim hrvatskim državljaninom koje se sumnjiči da su 15. siječnja 2023. godine u večernjim satima u Zemuniku Gornjem provalili u kuću 67-godišnjeg vlasnika odakle su otuđili dva kompleta raznog alata i oko 20 kg zamrznutih mesnih proizvoda.

Materijalna šteta pričinjena vlasniku procjenjuje se na tisuću eura, a po dovršenom kriminalističkom istraživanju, protiv sve četvorice osumnjičenika se nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru podnosi kaznena prijava zbog Teške krađe, te je maloljetni osumnjičenik u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.


Također su dovršili  kriminalističko istraživanje nad hrvatskom državljankom u dobi od 78 godina koju se sumnjiči za krađu.

Sumnjiči je se da je 05. siječnja 2023. godine u jutarnjim satima u Zadru na predjelu Poluotoka s pulta trgovine otuđila novčanik s dokumentima i novcem u vlasništvu 76-godišnjakinje.
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenice podnosi se kaznena prijava zbog sumnje u kazneno djelo Krađa.

Stranica