Policija ga zatekla s drogom

Slika /2021/POLICIJA ZNAK.jpg

Tijekom Mjeseca borbe protiv ovisnosti, policijski službenici nastavljaju s pojačanim  aktivnosti u cilju suzbijanja zlouporabe opojnih droga

Foto: PU zadarska

Policijski službenici Policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

U ponedjeljak, 12. prosinca oko 00.20 sati u Zadru na području Borika, policijski službenici Interventne jedinice policije Zadar postupajući u cilju prevencije činjenja kaznenih djela i prekršaja, zatekli su dvije muške osobe, a  daljnjim postupanjem prema njima i nakon provjere identiteta osobe, muškarac u dobi od 20 godinu je policijskim službenicima iz svoje torbe izručio oko 500 grama marihuane pakirane u PVC vrećici, nakon čega su obojica privedeni u službene prostorije policije.

Tijekom kriminalističkog istraživanja, od 20-godišnjaka je oduzeta droga te je protiv njega podnesena kaznena prijava zbog kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama u redovnom postupku, dok je drugi muškarac nakon provedenog kriminalističkog istraživanja pušten jer se ne dovodi u svezu s kaznenim djelom.
 
 

Stranica