Policajac Zoran Kokić - prvak Hrvatske u boćarskoj disciplini

Slika PU_ZD/zoran kokic nasl..JPG


Foto: PU zadarska

Zoran Kokić - član Boćarskog kluba Hajduk iz Pridrage, osvojio je naslov prvaka Hrvatske u disciplini precizno izbijanje.

Prvenstvo je održano u nedjelju u Šibeniku, gdje je nastupilo petnaest igrača iz svih županija Hrvatske koji su stekli pravo nastupa nakon županijskih prvenstava.  

Zoran ili popularni Marko, kao predstavnik zadarske županije pokorio je konkurenciju među kojima su bili aktualni svjetski juniorski i seniorski prvak Ante Grančić i Markica Dodig.

Kokić je kažu ostvario povijesni uspjeh za zadarsko boćanje jer je prvi senior iz Zadarske županije koji je osvojio naslov prvaka države.  

Uspjeh se munjevitom brzinom proširio u zadarskim boćarskim krugovima, a kolege u policijskoj upravi su slavljenika u jutarnjoj smjeni u ponedjeljak  dočekali s oduševljenjem i toplim čestitkama.

Policajac Kokić je zaljubljenik boćanja već 15 godina.  U policijskoj upravi zadarskoj zaposlen je od 1990.godine, radi kao policijski službenik u Postaji prometne policije.  Od prvog dana, od 10.12.1990.godine, radi kao prometni policajac, živi u Pridrazi nedaleko Zadra, i kaže nam da pored boćanja nema drugog hobija.

Pitali smo ga kako vježba: " Svaki slobodni vikend provodim u rodnom mjestu  s bućom u  ruci,  kako u Pridrazi kažu za boću i u tome uživam. Nisma ni sam znao da imam tako sigurnu ruku. ", a ruka mu je sigurna i ne drhti u što su su uvjerili i njegovi protivnici.



Stranica