"Pod bor" - božićna akcija kontakt policije PP Biograd

Slika PU_ZD/sv.filip i jakov.nasl.JPG


Foto: PU zadarska

U nizu posjeta i blagdanskog darivanja potrebitih, kakvih je proteklih dana bilo više no obično, posebnu pozornost zaslužuje akcija koju su pokrenuli kontakt policajci Policijske postaje Biograd. Akcijom pod nazivom "Pod bor", u petak pred Božić, darivali su štićenike Centra za rehabilitaciju u Sv.Filip i Jakovu.

Naime, kontakt policajci biogradske Policijske postaje Ante Vulin, Denis Šarić, Damir Šarić, Nikica Mitrović i Tomislav Božić, u čijem djelokrugu rada su u mjesta Sveti Filip i Jakov te Pakoštane, inicirali su prikupljanje sredstava za pomoć Centru za rehabilitaciju u Svetom Filipu i Jakovu.

 

 

 

- Više smo nego zadovoljni odazivom na ovu akciju, a posebno činjenicom što su se biogradski ugostitelji, jedinice lokalne samouprave te Turističke zajednice Grada Biograda i susjednih općina Sv. Filipa Jakova i Pakoštana, odazvale na sudjelovanje, rekao je pomoćnik načelnika biogradske postaje Luzario Kulaš, koji je prepoznao i potaknuo ovu akciju.

 

Radeći na terenu imamo priliku upoznati mnoge ljude, njihove probleme i sudbine, a na što jednostavno ne možete ostati ravnodušni. Potražili smo sponzore i odmah dobili pomoć i podršku, ističu policajci. 

Najvrjedniji darovi bili su plazma televizor i DVD. Međutim štićenicima su uručene i brojne donacije gradskih tvrtki i obrta, kutije pune prigodnih blagdanskih darova, kolača i slastica. Uz druženje u prostorijama Centra štićenici su htjeli što više saznati o kontakt policajcima i njihovom radu, a potom su, kako to obično čine kada su sretni, svi zajedno s odgojiteljima i ravnateljem Leonardom Mikulićem zajedno zapjevali i zapljeskali.



Stranica