Pag: Smrtno stradao u prometnoj nesreći

Slika /2021/prometna nesreća, poginuli.jpg

Jedna je osoba poginula u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 12.10 sati na državnoj cesti DC 106

Foto: Ilustracija

Jučer, 30. srpnja 2021. godine oko 12.10 sati na DC-106 na dionici Pag-Gorica, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.
 
Prema rezultatima očevida, provedenim u suradnji s zamjenikom Županijskog državnog odvjetnika u Zadru, sumnja se da je do prometne nesreće došlo dok je 20-godišnji državljanin Italije upravljao automobilom Renault talijanskih registarskih oznaka iz pravca Paga i iz za sada neutvrđenih razloga pri izlasku iz zavoja prešao u suprotnu prometnu traku te prednjim dijelom vozila udara u prednji dio automobila Opel daruvarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 52-godišnji državljanin Francuske, nakon čega u automobil Renault udara automobil Mercedes talijanskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 20-godišnji državljanin Italije koji se kretao iz pravca Paga.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 20-godišnji državljanin Italije, vozač automobila Renault talijanskih registarskih oznaka, dok je osam sudionika prometne nesreće kolima Hitne medicinske pomoći prevezeno u Opću bolnicu Zadar radi pružanja daljnje liječničke pomoći. Četiri osobe nakon ukazane liječničke pomoći su otpuštene iz bolnice dok su četiri osobe zadržane na daljnjem liječenju i utvrđivanju težine zadobivenih ozljeda.
 
Radi obavljanja očevida na mjestu događaja, u vremenu od 12.10 do 16.26 sati, promet tom dionicom ceste privremeno je bio zatvoren te se odvijao uz fizičku regulaciju policijskih službenika.
 

Stranica