Osumnjičeni za krađu

Slika /PU_ZD/auto_policija06.jpg

Otuđeni predmeti su pronađeni i vraćeni vlasnicima, a protiv oboje osumnjičenih se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava   

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjom hrvatskom državljankom, koju se sumnjiči za krađu.
Naime, sumnjiči ju se da je 04. prosinca prošle godine u ulici Ante Starčevića u Zadru otuđila mobitel, sunčane naočale i odjevne predmete u vlasništvu 69-godišnjakinje.
Otuđeni predmeti su pronađeni i vraćeni vlasnici, a protiv osumnjičene se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.
 
Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za krađu.
Njega se sumnjiči da je krajem prosinca prošle godine u Pakoštanima, iz dvorišta obiteljske kuće 59-godišnje vlasnice otuđio traktorsku prikolicu vrijednu oko 5 tisuća kuna, koju je nakon krađe prodao drugoj osobi.
Otuđena prikolica je pronađena i vraćeni vlasnici, a protiv osumnjičenog se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Stranica