​Osumnjičena za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama

Slika /2022/POLICIJA/policija natpis.jpg

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, protiv osumnjičene se podnosi odgovarajuća kaznena prijava, dok se protiv osumnjičenog podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje u svezi kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Naime, policijski službenici su u četvrtak, 06./07. prosinca u noćnim satima u Zadru, na predjelu Poluotoka zatekli dvije osobe pri kupoprodaji opojne droge, koje su uhićene i privedene u prostorije policije.

Sumnja se kako je 24-godišnja hrvatska državljanka tom prigodom izvršila preprodaju droge amfetamina, drugoj osobi, a od nje je tijekom postupanja oduzeto oko 3,3 grama amfetamina tzv. „speed“ i dvije tablete metamfetamina, dok je od 33-godišnjeg hrvatskog državljanina oduzeto oko 1,1 gram amfetamina.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, protiv 24-godišnjakinje se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog sumnje u neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, dok se protiv 33-godišnjaka podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.

Stranica