Osumnjičen za ubojstvo u pokušaju

Slika /2023/POLICIJA/pol.biograd.jpg

Ozlijeđenom 72-godišnjaku pružena je liječnička pomoć u zadarskoj bolnici gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede

Foto: PU zadarska

Policijski službenici Policijske postaje Biograd proveli su kriminalističko istraživanje nad 65-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju.

Sumnjiči ga se da je u četvrtak, 25. travnja oko 15.20 sati na širem biogradskom području, zbog narušenih imovinsko-pravnih odnosa, došao do 72-godišnjaka koji je na radnom stroju obavljao poljoprivredne radove na zemljištu te ga nekoliko puta željeznim predmetom udario u predjelu noge i glave. Od zadobivenih udaraca 72-godišnjak je s radnog stroja pao na tlo.

Ozlijeđenom je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar, gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede.

Osumnjičeni muškarac u dobi od 65-godina je uhićen te doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje. Policijski službenici su na mjestu događaja proveli očevid.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstvo u pokušaju, protiv osumnjičenika je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru te je danas predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske
 

Stranica