Osumnjičen za ubojstvo u pokušaju

Slika /PU_ZD/slike/pol auto.jpg

Osumnjičeni je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu te će tijekom dana biti predan pritvorskom nadzorniku

Foto: PU zadarska

Policijski službenici kriminalističke policije, Službe kriminalisitčke policije i Druge policijske postaje Zadar, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela ubojstvo u pokušaju. 

Sumnjiči ga se da je 13. studenog 2021. godine oko 02.30 sati u Ulici dr. Franje Tuđmana u Zadru, prilikom verbalnog sukoba i fizičkog naguravanja između više mlađih osoba, iz džepa odjevnog predmeta izvadio nož kojim je oštećenom 21- godišnjaku zadao ubodnu ranu u predjelu glave, nakon čega se udaljio s mjesta događaja.

Tom prilikom 21-godišnjaku je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede.

U sklopu provođenja izvida i prikupljanja svih relevantnih činjenica i saznanja o događaju, osumnjičeni je uhićen tijekom jučerašnjeg dana na području brodsko-posavske županije te priveden u prostorije policije. Tom prilikom od njega je oduzet preklopni nož.

 Zbog kaznenog djela Ubojstvo u pokušaju protiv njega se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava, te će tijekom dana biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.
 
Kriminalističko istraživanje se i dalje nastavlja.
 

Stranica