Osumnjičen za prisilu prema službenoj osobi i prijetnje

Slika /PU_ZD/slike/policajac i vozilo.jpg

Zbog sumnje da je počinio kaznena djela Prisila prema službenoj osobi i Prijetnja, nadležnom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava dok je osumnjičeni predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za prisilu prema službenoj osobi i prijetnju na štetu ženske osobe i policijskih službenika.

Naime, postupajući u subotu 28. svibnja oko 20.40 sati na biogradskom području, a po dojavi o narušavanju javnog reda i mira, vikom i galamom na javnom mjestu te upućenim prijetnjama prema 36-godišnjakinji, policijski službenici su dolaskom na mjesto događaja zatekli 32-godišnjaka koji je pružao otpor, prijetio im te ih fizički napadao, uslijed čega je dvojicu policijskih službenika lakše ozlijedio.
       
Uz uporabu sredstava prisile priveden je u prostorije policije, gdje je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Prisila prema službenoj osobi te Prijetnje, protiv 32-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava, te je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Stranica