Osumnjičen za prijetnju prema policijskim službenicima

Slika /2021/policija 8.jpg

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Prijetnje, protiv osumnjičenog je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava te je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za prijetnju.

Njega se sumnjiči da je 19. lipnja  oko 05,00 sati prilikom postupanja po dojavi o narušavanju javnog reda i mira u jednom ugostiteljskom objektu u Biogradu, vrijeđao i omalovažavao policijske službenike te im upućivao ozbiljne prijetnje smrću.

Osumnjičeni je uhićen i priveden u prostorije policije, a u sklopu kriminalističkog istraživanja izvršena je pretraga doma i prostorija koje koristi, te je od njega oduzeta jedna zračna puška koju nelegalno posjeduje.
         
Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo  Prijetnje, protiv 41-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava, te je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.
 
Nadalje, poradi nelegalnog posjeda zračnog oružja, protiv njega se podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanu oružja građana.
 

Stranica