Osumnjičen za krađe alata iz automobila

Slika /2021/alat a.jpg

Protiv  27-godišnjeg hrvatskog državljanina podnesena je kaznena prijava

Foto: PU zadarska

Policijski službenici Policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za provale i krađe iz automobila.

Sumnjiči ga se da je s četvrtak na petak, 02./03. veljače u Zadru u Ulici Gradišćanskih Hrvata provalio u automobil Peugeot zadarskih registarskih oznaka u vlasništvu 44-godišnjaka, odakle je otuđio električnu bušilicu, navigacijski uređaj, odjevne predmete, novčanik s dokumentima i novcem te sunčane naočale, vrijednosti preko tisuću eura kao i da je iste večeri u istoj ulici iz automobila Citroen zadarskih registarskih oznaka u vlasništvu 42-godišnjaka otuđio jednu bušilicu i brijaći aparat, čime ga je oštetio za iznos od oko 150 eura.

Također ga se sumnjiči da je krajem siječnja ove godine u Ulici Put Murvice iz automobila 53-godišnjeg vlasnika otuđio razni alat vrijednosti oko 400 eura.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, protiv osumnjičenika se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru, a jedan dio otuđenih predmeta koji je pronađen kod njega vraćen je vlasnicima.
 

Stranica