​Nakon zaustavljanja u prometu, prijetio policijskim službenicima

Slika /2021/rotacija.jpg

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je predan u pritvorsku jedinicu Policijske uprave zadarske, uz kaznenu prijavu koja se podnosi nadležnom državnom odvjetništvu

Foto: Ilustracija
 
Policijski službenici Policijske uprave zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za prijetnju.
 
Naime, osumnjičenog su prilikom kontrole prometa 8. listopada 2022.godine u 00,20 sati policijski službenici zaustavili u Benkovcu u automobilu zadarskih registarskih oznaka, kojom prilikom je policajcima odbijao dati na uvid osobne dokumente, odbio ponuđeni alkotest, a potom se oglušio na izdane naredbe te se pokušao udaljiti s mjesta događaja.
Uz uporabu sredstava prisile je spriječen te priveden u prostorije policije, a tijekom uhićenja i daljnjeg postupanja je u službenim prostorijama uputio  ozbiljne prijetnje prema policijskim službenicima.
 
Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 52-godišnjak  je predan u pritvorsku jedinicu Policijske uprave zadarske, uz kaznenu prijavu koja se podnosi nadležnom državnom odvjetništvu.

Također je prekršajno sankcioniran zbog počinjenih prometnih prekršaja iz  Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Stranica