Na društvenim mrežama vrijeđao policijske službenike

Slika /2021/rotacija.jpg

Zbog počinjenog prekršaja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira protiv 23-godišnjaka slijedi optužni prijedlog

Foto: PU zadarska

Policijski službenici Postaje prometne policije Zadar  proveli su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog počinjenja prekršaja iz domene javnog reda i mira.

Njega su sumnjiči da je jučer poslijepodne na društvenoj mreži objavio komentar u kojem je  pogrdnim riječima vrijeđao i omalovažavao policijske službenike vezano za postupanje koje su policijski službenici imali prema njemu istog dana  u prometu.

Naime, prilikom kontrole prometa,  u 14.15 sati u  Ulici Put Gazića u Zadru zaustavili su ga policijski službenici te je utvrđeno kako je upravljao osobnim vozilom Citroen zadarskih registarskih oznaka prije stjecanja prava na upravljanje, nakon čega je isključen iz prometa te prekršajno sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Protiv 23-godišnjeg hrvatskog državljanina, Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Zadru bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira –vrijeđanje i omalovažavanje službenih osoba.

Stranica