Maloljetnici prijavljeni zbog drskih krađa, provala i oružja

Slika PU_ZD/lancic.jpg

Policijski službenici I Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 15-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je od travnja prošle godine do siječnja ove godine na području Zadra u šest navrata provalio u ugostiteljski objekt, trgovine te kioske otuđivši pritom alkoholna i bezalkoholna pića

Foto: Ilustracija

Policijski službenici I Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 15-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je od travnja prošle godine do siječnja ove godine na području Zadra u šest navrata provalio u ugostiteljski objekt, trgovine te kioske otuđivši pritom alkoholna i bezalkoholna pića, slatkiše i cigarete te u  tri navrata počinio drske krađe otrgnuvši zlatne lančiće sa vrata prolaznica.  Također ga se sumnjiči da je otuđio žensku torbu na plaži Kolovare u kojoj su se nalazili mobitel, novčanik i fotoaparat te novac iz ženske torbe u jednoj trgovini u Zadru.

      Prema 15-godišnjaku je podnijeto posebno izvješće Općinskom državnom odvjetniku za mladež zbog ukupno 11 kaznenih djela.

      Policijski službenici Policijske postaje Benkovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 17-godišnjakom s benkovačkog područja kojeg se sumnjiči da je početkom studenog prošle godine u Stankovcima provalio u kiosk odakle je otuđio novac. Također je dovršeno prekršajno istraživanje nad 16-godišnjakom s benkovačkog područja radi posjedovanja puške i streljiva.

      Prema 17-godišnjaku i 16-godišnjaku je podnijeto posebno izvješće Općinskom državnom odvjetniku za mladež dok je prema 16-godišnjaku podnijet i optužni prijedlog po Zakonu o oružju.



Stranica