Kampanja „Budi zakon! Odaberi poziv, a ne posao!“ predstavljena na biciklijadi - Od Branimira do Branimira

  • Slika /2024/BICIKLIJADA/biciklijada8.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Osim tradicionalnog sudjelovanja policije kao partnera u biciklijadi, sudionicima je predstavljena kampanja za zanimanje policajac/policajka

Foto: PU zadarska

U sklopu Županijskih dana Zadarske županije koji se odvijaju tijekom travnja, danas 07. travnja 2024. godine održana je 14. biciklijada „Od Branimira do Branimira“ na relaciji od Branimirove obale u Zadru do Branimirove obale u NInu, dužine oko 35 kilometara.

Na cilju u Ninu, na info pultu ispred Mobilnog preventivnog centra policije, policijski službenici za prevenciju Ureda načelnika Policijske uprave zadarske i Policijske uprave splitsko-dalmatinske predstavili su nacionalne preventivne projekte i kampanje te lokalne preventivne projekte koji se provode na području Policijske uprave zadarske.

Na preventivno-edukativnom štandu, policijski službenici Službe za javni red i sigurnost Policijske uprave zadarske te Postaje prometne policije Zadar, sukladno smjernicama Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa, educirali su sudionike biciklijade te im djelili promotivne materijale s ciljem razvijanja svijesti o opasnostima koje proizlaze u cestovnom prometu. Cilj ovih aktivnosti bio je senzibilizirati širu javnosti na važnost poštivanja propisa u prometu kako bi se podigla razina sigurnosti svih sudionika u cestovnom prometu.

U sklopu predstavljanja kampanje „Budi zakon! Odaberi poziv, a ne posao!, zainteresirani kandidati imali su priliku saznati sve informacije oko upisa te o potrebnoj dokumentaciji za prijavu, pravima i obvezama, kao i svim prednostima školovanja na Policijskoj akademiji.

                               



Predstavljeni su  - Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje POLICAJAC/POLICAJKA i Natječaj za upis učenika u III. razred Policijske škole „Josip Jović“, na koje se zainteresirani kandidati mogu prijaviti već od ponedjeljka, 8. travnja 2024. godine te s ovogodišnjom mogućnošću podnošenja prijave i putem sustava e-Građani.


                    
           v  


Stranica