Jedan osumnjičen za krađu, drugi za prijevaru

Slika /PU_ZD/auto_policija06.jpg

Protiv osumnjičenih su nadležnom državnom odvjetništvu podnijete odgovarajuće kaznena prijave

Foto: Ilustracija
 
Policijski službenici Policijske postaje Benkovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjim hrvatskim  državljaninom kojeg se sumnjiči da je u ožujku 2020. godine u Benkovačkom selu iz objekta u vlasništvu 54-godišnjaka otuđio motornu pilu i gorivo, čime je vlasniku pričinio materijalnu štetu preko dvije tisuće kuna.
Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv osumnjičenika, nadležnom državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog kaznenog djela Krađa.
 
Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za  prijevaru.
Sumnjiči ga se da je u listopadu prošle godine u Viru s 47-godišnjakom dogovorio razmjenu teretnog vozila u zamjenu za drva za ogrjev, a nakon što je vozilo je preuzeo, drva nije isporučio niti mu se više javljao na pozive, dok je vozilo zadržao kod sebe.
Materijalna šteta iznosi oko 34 tisuće kuna, a nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv osumnjičenika, nadležnom državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog kaznenog djela Prijevara.
 

Stranica