Jedan osumnjičen za krađe, drugi za prijevaru

Slika /2023/POLICIJA/POLICIJA 30.jpg

Policijska postaja Zadar - dovršena kriminalistička istraživanja imovinskih kaznenih djela

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio dva kaznena djela iz domene imovinskog kriminaliteta.
 
Sumnjiči ga se da je u siječnju ove godine u Zadru,  u Velebitskoj ulici iz ulaza stambene zgrade otuđio bicikl 43-godišnjeg vlasnika kao i da je u Ulici Domovinskog rata iz podzemne garaže stambenog objekta otuđio nadzornu kameru.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, protiv osumnjičenog se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.
 

Nadalje, dovršili su kriminalističko istraživanje  nad 27-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za prijevaru.

Sumnjiči ga se da je u studenom 2022. godine, temeljem dogovora o izvođenju građevinskih radova na nekretnini na području Šibenika, od 31-godišnje vlasnice primio novčani iznos od oko 2 tisuće eura, dok dogovorene radove nije izveo niti je oštećenoj vratio novac.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Prijevare, protiv osumnjičenog je Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru podnesena kaznena prijava.

Stranica