Interventni policajac Nikola Marketin izbornik je Hrvatske boksačke reprezentacije za kadete i mlađe kadete

  • Slika /PU_ZD/slike/ETS 4.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
Foto: Privatni album

Nikola Marketin, policijski službenik Interventne jedinice policije Zadar, diplomirani specijalist kineziologije i trener Boksačkog kluba Ares iz Zadra izabran je za novog izbornika Hrvatske boksačke reprezentacije za kadete i mlađe kadete.

Kao trener boksačkog kluba Ares zajedno sa svojim klupskim kolegama i mladim zadarskim boksačima, zadnjih godina postiže zapažene rezultate na mnogobrojnim međunarodnim i državnim turnirima. Mladi boksači u klubu su prvaci Hrvatske ali i  reprezentativci. Ove godine su na dobrom putu k osvajanju Prve hrvatske boksačke lige.

Nikola se ovim putem zahvalio "Hvala svima na čestitkama te se ovim putem zahvaljujem predsjedniku HBS-a Boni Bošnjaku na podršci kao i Izvršnom odboru. Također čestitam Mateju Matkovicu, BK Osijek na funkciji trenera reprezentacije. Veliko je ovo osobno priznanje za mene te za naš klub ali ujedno i velika obveza. Vedran, Moris, i ja nastavljamo studiozan rad s našim najmlađim reprezentativcima koje ćemo pratiti i analizirati zajedno s njihovim trenerima te smo sigurni kako Hrvatski boks ima svjetlu budućnost. Ono sto veseli sve nas u zadnje vrijeme da diljem Hrvatske sve više djece trenira boks u boksačkim klubovima koji rade odličan posao."

Nikola kao policijski službenik Interventne jedinice policije Policijske uprave zadarske, svoje zadaće obavlja profesionalno i odgovorno, a za odlaske na natjecanja i treninge ima razumijevanje i punu podršku svojih rukovoditelja. Bavljenje sportom ide ruku pod ruku s policijskom poslom, a bitno je za fizičko i mentalno zdravlje policijskih službenika i za lakše nošenje sa zahtjevnim radnim zadaćama.
 
Čestitamo Nikoli, želimo mu i dalje puno uspješnih rezultata te smo ponosni da policija ima takvog posebnog sportaša, koji svojim sustavnim radom te ostvarenim rezultatima sudjeluje u razvoju mladih.

Stranica