Dvojica stranih državljana "operirali" u ugostiteljskom objektu

Slika /PU_ZD/slike/letak.jpg

Odmah po dojavi, policijski službenici su ih  zatekli u ugostiteljskom objektu te doveli u prostorije policije, kod istih je pronađen otuđeni novac i mobiteli, koji su vraćeni vlasnicima Protiv obojice jstranih državljana e državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad dva državljanina Slovenije u dobi od 25 i 21-godinu, koje se sumnjiči za krađu.
Naime, sumnjiči ih se da su jučer u 2 sata (noći) u Perivoju Vladimira Nazora u Zadru, u ugostiteljskom objektu  gostima  otuđili novce i mobitele.
Tako ih se sumnjiči da su 23-godišnjakinji na šanku otuđili torbicu, iz koje su uzeli novac i mobitel, a  da su 38-godišnjakinji otuđili torbicu s domaćim i stranim novcem, dok su 29-godišnjem državljaninu Srbije otuđili mobitel.
Odmah po dojavi, policijski službenici su ih  zatekli u ugostiteljskom objektu te dovedeni u prostorije policije, kod istih je pronađen otuđeni novac i mobiteli, koji su vraćeni vlasnicima
Protiv obojice je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.
 

Stranica