Dvoje vozača ozlijeđeno u prometnim nesrećama

Slika /2024/POLICIJA/pol2.jpg

Tijekom posljednja 24 sata dogodilo se pet prometnih nesreća u kojima su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede

Foto: Ilustracija

Jučer, 04. travnja 2024. godine u 14 sati na državnoj cesti DC-422 u Zemuniku Donjem dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena.
Prema rezultatima očevida, do prometne nesreće je došlo kada je 64-godišnjak upravljao automobilom zadarskih registarskih oznaka te uslijed neprilagođene brzine, vozilom prešao na lijevu prometnu traku gdje udara u zaštitnu ogradu, a potom i u prednji dio automobila zadarskih registarskih oznaka kojim je u suprotnom smjeru upravljao 32-godišnjak.
Utvrđeno je kako je 64-godišnjak upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 2,39 g/kg, a nakon pružene liječničke pomoći u zadarskoj bolnici utvrđene su mu teške tjelesne ozljede.
 

Sinoć, 04. travnja oko 18.25 sati u Zadru, na Zagrebačkoj ulici dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozačica teže ozlijeđena.
Prema rezultatima očevida, do prometne nesreće je došlo kada 71-godišnja vozačica upravljajući automobilom zadarskih registarskih oznaka nije držala potreban razmak dok se kretala iza drugog vozila, uslijed čega vozilom nalijeće na stražnji dio automobila zadarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 36-godišnjak,
U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobila je 71-godišnja vozačica, kojoj je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar.


Nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru slijedi posebno izvješće.

 
 

Stranica