Dvojac osumnjičen za razbojničku krađu

Slika /2022/POLICIJA/policija natpis.jpg

Protiv osumnjičenih se podnosi kaznena prijava zbog Razbojničke krađe te su jučer nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predani pritvorskom nadzorniku policijske uprave

Foto. Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje muškom osobom u dobi od 37–godina i ženskom osobom u dobi od 36–godina koje se sumnjiči da su u četvrtak, 05. listopada oko 21.15 sati u Zadru u Ulici Mihovila Pavlinovića iz parkiranog otključanog automobila zagrebačkih registarskih oznaka otuđili torbicu u kojoj se nalazio novac, nakon čega ih je vlasnica, 26-godišnja državljanka Kine, uočila te pokušala spriječiti u bijegu, dok su se oboje tom prilikom otimali u namjeri da se udalje te zadrže otuđene predmete.
 
Nadalje,  36-godišnjakinju se sumnjiči da je 01. srpnja ove godine oko 13.30 sati u Zadru na predjelu Poluotoka u trgovini, prilikom narušavanja javnog reda i mira, fizički napala trgovkinju koja je tom prilikom zadobila teže tjelesne ozlijede koje su joj naknadno utvrđene u Općoj bolnici u Zadru.
 
Protiv 36-godišnjakinje se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog Razbojničke krađe i  Teške tjelesne ozlijede, dok se protiv 37-godišnjaka podnosi kaznena prijava zbog Razbojničke krađe, te su jučer nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predani pritvorskom nadzorniku policijske uprave.

Stranica