Dvije osobe teže ozlijeđene u prometnim nesrećama

Slika /2023/POLICIJA/policija natpis4.jpg

U prometnoj nesreći u Šepurinama teže ozlijeđena putnica iz vozila, dok je na području Golubića teže ozlijeđen motociklist

Foto: Ilustracija

Jučer, 10. srpnja oko 19 sati na državnoj cesti DC-306 na predjelu Šepurina dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena.

Prema rezultatima očevida, sumnja se da je do nesreće došlo na način da 64-godišnji vozač upravljao kombi vozilom bjelovarskih registracijskih oznaka te brzinu kretanja automobila nije prilagodio stanju i uvjetima na kolniku uslijed čega udara u automobil đakovačkih registarskih oznaka koje je u koloni u istoj prometnoj traci stajao ispred njega, a kojim je upravljao 42-godišnji hrvatski državljanin.
Uslijed udara automobil đakovačkih registarskih oznaka je sletio van kolnika.

64-godišnjoj putnici iz automobila bjelovarskih registarskih oznaka pružena je liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar gdje su joj utvrđene teže tjelesne ozljede.
Protiv 64-godišnjeg vozača, policija će podnijeti kaznenu prijavu zbog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.  


Teže ozlijeđen motociklist
 
Jučer, 10. srpnja u 14.20 sati na državnoj cesti D-27 u mjestu Golubić dogodila se prometna nesreća u kojoj je teže ozlijeđen vozač motocikla.

Sumnja se da je vozač motocikla, 46-godišnji državljanin Švicarske upravljajući motociklom švicarskih registarskih oznaka zbog neprilagođene brzine, u zavoju, izgubio kontrolu nad upravljačem uslijed čega zajedno s motociklom pada na kolnik.          
Vozač motocikla je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u zadarsku bolnicu, gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen.

 

Stranica