Dva vozača zatečena pod utjecajem alkohola, dva bez vozačke dozvole

Slika /2021/palica.jpg

U Zatonu zatekli 36-godišnjaka kako upravlja teretnim vozilom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola ukinuta zbog negativnih bodova, a u Zadru 23-godišnjaka kako upravlja osobnim vozilom prije stjecanja prava na upravljanje

Foto: Ilustracija
 
Policijski službenici Postaje prometne policije Zadar su jučer prijepodne na DC-306 u Zatonu prilikom kontrole prometa zatekli 36-godišnjaka kako upravlja teretnim vozilom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola ukinuta zbog ranijih prekršaja – negativnih bodova.
Vozač je uz optužni prijedlog prepraćen na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru. .
 
Jučer je u Ulici 4. gardijske brigade u Zadru, zatečen 23-godišnjak kako upravlja osobnim vozilom prije stjecanja prava na upravljanje. Isti je isključen iz prometa te prekršajno sankcioniran zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 
Nadalje, prilikom aktivnosti u prometu zatečena su i dva vozača kako upravljaju vozilima pod utjecajem alkohola:

            - jučer poslijepodne na području Gračaca, na dionici DC-01 zatečen je 50-godišnji vozača kako upravlja osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1,89 promila.
            - u ranojutarnjim satima u Zadru, u ulici Đure Marušića, zatečen je 37-godišnji vozač kako upravlja vozilom pod utjecajem alkohola od 1,68 promila.
 
Obojica vozača isključena iz prometa, dovedena u prostorije policije te prekršajno sankcionirana zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Stranica