Dovršena kriminalistička istraživanja: teška krađa i računalna prijevara

Slika /PU_ZD/uhicenik01.jpg

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za računalnu prijevaru, dok su policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za teške krađe

Foto: Ilsutracija

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za računalnu prijevaru.
Naime, 25-godišnjaka se sumnjiči da je tijekom veljače s bankovnom karticom u vlasništvu 60-godišnjaka u više navrata neovlašteno podigao novac s bankomata na zadarskom području.
Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv 25-godišnjaka se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog računalne prijevare.
 
Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za teške krađe.
Naime, 36-godišnjaka se sumnjiči da je u dva navrata, 27. i 29. veljače, u ulici Stjepana Radića u Zadru, provalio u ugostiteljski objekt trgovačkog društva, odakle j otuđio novac, radio uređaj, kavu i gležnjače, sveukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.
Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja 36-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske, a protiv njega se podnosi i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.
 

Stranica