Dovršena kriminalistička istraživanja

Slika /PU_ZD/uhicenik01.jpg

Dovršena kriminalistička istraživanja razbojničkih krađa i krađe

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za razbojničke krađe.
Naime, sumnjiči ga se da je 12. siječnja oko 1 sat u noći na Obali kneza Branimira u Zadru, u kiosku u vlasništvu trgovačkog društva otuđio proizvode, a kada ga je zaposlenica upozorila, fizički ju je napao i udaljio se.
Također ga se sumnjiči da je 17.siječnja ujutro u ulici Ante Starčevića u trgovačkom centru otuđio pekarske proizvode, a kada ga je zaštitar upozorio, izvadio je preklopni nož i njime zaprijetio zaštitaru te se udaljio.
Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 22-godišnjak je uz kaznene prijave zbog razbojničke krađe predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske.
 
Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakinjom, koju se sumnjiči da je 21. veljače u ulici Akcije Maslenica u Zadru, u sklopu trgovačkog centra iz trgovine odjećom otuđila dvije muške jakne, majicu i žensku torbicu, vrijednosti nekoliko tisuća kuna.
Protiv 30-godišnajkinje se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Stranica