Dovršena kriminalistička istraživanja

Slika PU_ZD/auto_policija06.jpg

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom kojeg se sumnjiči za više kaznenih djela krađa. Tako ga se sumnjiči da je u petak u Biogradu otuđio mobitel u vlasništvu 38-godišnjeg talijanskog državljanina, vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Također ga se sumnjiči da je potkraj kolovoza prošle godine u kampu u Biogradu otuđio bicikl u vlasništvu 50-godišnjeg njemačkog državljanina, vrijedan gotovo deset tisuća kuna, kao i da je početkom rujna prošle godine  iz kampa otuđio dva bicikla u vlasništvu njemačkih državljana vrijedna preko dvadeset tisuća kuna.

Protiv njega se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađa.

 

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca u dobi od 51 i 60 godina,  koje se sumnjiči da su u četvrtak, u trgovačkom centru na Žmirićima u Zadru, otuđili prehrambene proizvode, alkoholna pića i kozmetiku, vrijedne preko tisuću kuna.

Protiv njih se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Dovršili su i kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je u prošlu srijedu na Poluotoku u Zadru otuđio mobitel u vlasništvu 37-godišnjeg državljanina Švicarske.

Protiv njega se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

 

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakinjom,  koju se sumnjiči da je u subotu u trgovini u trgovačkom centru u ulici Akcije Maslenica u Zadru, otuđila deset sportskih majica, vrijednih preko dvije tisuća kuna.

Protiv nje se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

 

Policijski službenici Policijske postaje Obrovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30 i 55-godišnjakinjom,  koje se sumnjiči da su potkraj lipnja u Muškovcima kod Obrovca na prijevaran način 88-godišnjaku  prodale masažer i kremu za iznos od četiri tisuće kuna.

Protiv njih se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog prijevare.



Pisane vijesti